Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diapex
Close

DiaPex

iled
Close

iLed

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

-18%
medit1
Close

Medit i500

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

t-300
Close

Medit T 300

ХИРУРШКИ КОНЦИ