Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

relyx
Close

Relyx U200

diapex
Close

DiaPex

endo-radar
Close

ENDO RADAR

jacobi2
Close

Челично огледало

aktivator
Close

Активатор

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

t-500
Close

Medit T 500

ХИРУРШКИ КОНЦИ