Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

bela
Close

Латекс ракавици бели

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diaproseal
Close

DiaProseal

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

protemp
Close

Protemp 4

ketac-molar
Close

Ketac Molar

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

t-500
Close

Medit T 500

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ