Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

bela
Close

Латекс ракавици бели

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

filtek-set
Close

Filtek Set

diapex
Close

DiaPex

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

relyx
Close

Relyx U200

otposil
Close

Optosil

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

ХИРУРШКИ КОНЦИ