Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
виндзор
Close

Visual штитник за лице

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

filtek-refil
Close

Filtek Refil

xantopen1
Close

Xantopren L blue

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

ketac-molar
Close

Ketac Molar

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-500
Close

Medit T 500

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

ht
Close

Zirconia HT/SHT

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

ХИРУРШКИ КОНЦИ