Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

latekc
Close

KING латекс ракавици

bela
Close

Латекс ракавици бели

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen
Close

Xantopren mucosa

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diapex
Close

DiaPex

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

variotime-slow
Close

Variotime Flow

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

filtek-refil
Close

Filtek Refil

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

ХИРУРШКИ КОНЦИ