Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

nitro
Close

Ракавици NITRIL

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

aktivator
Close

Активатор

diaproseal
Close

DiaProseal

variotime-slow
Close

Variotime Flow

relyx
Close

Relyx U200

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

b
Close

LED ЛАМБА B

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ