Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

nitro
Close

Ракавици NITRIL

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen
Close

Xantopren mucosa

ketac-cem
Close

Ketac Cem

b
Close

LED ЛАМБА B

xantopen1
Close

Xantopren L blue

protemp
Close

Protemp 4

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

ht
Close

Zirconia HT/SHT

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ