Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

nitro
Close

Ракавици NITRIL

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

aktivator
Close

Активатор

iled
Close

iLed

filtek-set
Close

Filtek Set

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

xantopen
Close

Xantopren mucosa

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-18%
medit1
Close

Medit i500

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

blue
Close

Nacera Blue X

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

ХИРУРШКИ КОНЦИ