Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

nitro
Close

Ракавици NITRIL

сензотекс-рвг
Разгледај ја листата на желби
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

otposil
Close

Optosil

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

aktivator
Close

Активатор

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

variotime-slow
Close

Variotime Flow

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaproseal
Close

DiaProseal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

blue
Close

Nacera Blue X

ХИРУРШКИ КОНЦИ