Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

diapex
Close

DiaPex

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

aktivator
Close

Активатор

otposil
Close

Optosil

diaproseal
Close

DiaProseal

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-300
Close

Medit T 300

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ХИРУРШКИ КОНЦИ