Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

тролеј-престилка
Разгледај ја листата на желби
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

endo-radar
Close

ENDO RADAR

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

t-500
Close

Medit T 500

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

t-300
Close

Medit T 300

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

ХИРУРШКИ КОНЦИ