Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

latekc
Close

KING латекс ракавици

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

variotime-putty
Close

Variotime Putty

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

b
Close

LED ЛАМБА B

relyx
Close

Relyx U200

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaproseal
Close

DiaProseal

etemp
Close

E-Temp

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

zn
Close

Nacera Shine Zr

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

ХИРУРШКИ КОНЦИ