Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

latekc
Close

KING латекс ракавици

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ketac-cem
Close

Ketac Cem

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

relyx
Close

Relyx U200

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

xantopen
Close

Xantopren mucosa

filtek-refil
Close

Filtek Refil

protemp
Close

Protemp 4

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

-18%
medit1
Close

Medit i500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

ХИРУРШКИ КОНЦИ