Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

bela
Close

Латекс ракавици бели

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ketac-molar
Close

Ketac Molar

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

iled
Close

iLed

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaproseal
Close

DiaProseal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

t-300
Close

Medit T 300

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

blue
Close

Nacera Blue X

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ