Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

iled
Close

iLed

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modeli
Close

Exocad – Модул за модели

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

t-300
Close

Medit T 300

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

ХИРУРШКИ КОНЦИ