Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

bela
Close

Латекс ракавици бели

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diapex
Close

DiaPex

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
boi
Close

Бои за фарбање цирконија

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

t-300
Close

Medit T 300

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ