Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

otposil
Close

Optosil

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

ketac-molar
Close

Ketac Molar

filtek-set
Close

Filtek Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ХИРУРШКИ КОНЦИ