Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

latekc
Close

KING латекс ракавици

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

виндзор
Close

Visual штитник за лице

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

ketac-molar
Close

Ketac Molar

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaCAST-H
Close

DentaCAST

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

-18%
medit1
Close

Medit i500

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ