Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

b
Close

LED ЛАМБА B

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

blue
Close

Nacera Blue X

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

ХИРУРШКИ КОНЦИ