Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen
Close

Xantopren mucosa

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
ht
Close

Zirconia HT/SHT

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

ХИРУРШКИ КОНЦИ