Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

protemp
Close

Protemp 4

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modeli
Close

Exocad – Модул за модели

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ