Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

DiaPrep
Close

DiaPrep

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

protemp
Close

Protemp 4

otposil
Close

Optosil

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

blue
Close

Nacera Blue X

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

ХИРУРШКИ КОНЦИ