Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

otposil
Close

Optosil

diapex
Close

DiaPex

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

filtek-refil
Close

Filtek Refil

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-300
Close

Medit T 300

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

zn
Close

Nacera Shine Zr

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ХИРУРШКИ КОНЦИ