Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

ketac-cem
Close

Ketac Cem

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss8
Разгледај ја листата на желби
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
boi
Close

Бои за фарбање цирконија

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

zn
Close

Nacera Shine Zr

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ