Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

bela
Close

Латекс ракавици бели

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

aktivator
Close

Активатор

otposil
Close

Optosil

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

protemp
Close

Protemp 4

ketac-molar
Close

Ketac Molar

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
r5
Close

R5 CAD/CAM систем

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ