Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

iled
Close

iLed

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

ХИРУРШКИ КОНЦИ