Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

nitro
Close

Ракавици NITRIL

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-slow
Close

Variotime Flow

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diapex
Close

DiaPex

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

aktivator
Close

Активатор

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

DiaPrep
Close

DiaPrep

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

t-300
Close

Medit T 300

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

t-500
Close

Medit T 500

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

ХИРУРШКИ КОНЦИ