Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitril
Разгледај ја листата на желби
Close

King – нитрилни ракавици

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

xantopen1
Close

Xantopren L blue

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

ht
Close

Zirconia HT/SHT

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ