Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

latekc
Close

KING латекс ракавици

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

etemp
Close

E-Temp

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

ketac-molar
Close

Ketac Molar

ketac-cem
Close

Ketac Cem

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
ht
Close

Zirconia HT/SHT

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ