Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

nitro
Close

Ракавици NITRIL

latekc
Close

KING латекс ракавици

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

виндзор
Close

Visual штитник за лице

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

endo-radar
Close

ENDO RADAR

b
Разгледај ја листата на желби
Close

LED ЛАМБА B

ketac-cem
Close

Ketac Cem

variotime-slow
Close

Variotime Flow

jacobi2
Close

Челично огледало

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

aktivator
Close

Активатор

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

t-300
Close

Medit T 300

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

t-500
Close

Medit T 500

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ХИРУРШКИ КОНЦИ