Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

bela
Close

Латекс ракавици бели

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

variotime-putty
Close

Variotime Putty

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diaproseal
Close

DiaProseal

diapex
Close

DiaPex

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

etemp
Close

E-Temp

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

ХИРУРШКИ КОНЦИ