Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

latekc
Close

KING латекс ракавици

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

iled
Close

iLed

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

protemp
Close

Protemp 4

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

ХИРУРШКИ КОНЦИ