Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

bela
Close

Латекс ракавици бели

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

protemp
Close

Protemp 4

diapex
Close

DiaPex

endo-radar
Close

ENDO RADAR

DiaPrep
Close

DiaPrep

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

b
Close

LED ЛАМБА B

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaGUM-N
Close

DentaGUM

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Разгледај ја листата на желби
Close

DentaCAST

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

t-500
Close

Medit T 500

ХИРУРШКИ КОНЦИ