Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

latekc
Close

KING латекс ракавици

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

iled
Close

iLed

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaBASE-N
Close

DentaBASE

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

t-500
Close

Medit T 500

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

ХИРУРШКИ КОНЦИ