Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitro
Close

Ракавици NITRIL

bela
Close

Латекс ракавици бели

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

endo-radar
Close

ENDO RADAR

etemp
Close

E-Temp

filtek-set
Close

Filtek Set

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

xantopen
Close

Xantopren mucosa

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

t-500
Close

Medit T 500

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

ХИРУРШКИ КОНЦИ