Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi2
Close

Челично огледало

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

variotime-slow
Close

Variotime Flow

filtek-set
Close

Filtek Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

-18%
medit1
Close

Medit i500

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ