Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaproseal
Close

DiaProseal

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

-20%
diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

filtek-set
Close

Filtek Set

xantopen
Close

Xantopren mucosa

xantopen1
Close

Xantopren L blue

variotime-slow
Close

Variotime Flow

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

-18%
medit1
Close

Medit i500

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

ХИРУРШКИ КОНЦИ