Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

bela
Close

Латекс ракавици бели

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaproseal
Close

DiaProseal

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

iled
Close

iLed

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

variotime-slow
Close

Variotime Flow

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ