Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

виндзор
Close

Visual штитник за лице

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

xantopen
Close

Xantopren mucosa

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

aktivator
Close

Активатор

endo-radar
Close

ENDO RADAR

jacobi2
Close

Челично огледало

etemp
Close

E-Temp

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

ХИРУРШКИ КОНЦИ