Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi2
Close

Челично огледало

otposil
Close

Optosil

variotime-putty
Close

Variotime Putty

xantopen
Close

Xantopren mucosa

protemp
Close

Protemp 4

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ht
Close

Zirconia HT/SHT

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ХИРУРШКИ КОНЦИ