Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

aktivator
Close

Активатор

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diapex
Close

DiaPex

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

blue
Close

Nacera Blue X

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

kada
Разгледај ја листата на желби
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ХИРУРШКИ КОНЦИ