Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

otposil
Close

Optosil

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

ХИРУРШКИ КОНЦИ