Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-set
Close

Filtek Set

aktivator
Close

Активатор

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

variotime-putty
Close

Variotime Putty

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
barovi
Close

Exocad – Модул за барови

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ХИРУРШКИ КОНЦИ