Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

etemp
Close

E-Temp

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

b
Close

LED ЛАМБА B

ketac-molar
Close

Ketac Molar

aktivator
Close

Активатор

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

zn
Close

Nacera Shine Zr

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ