Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

filtek-set
Close

Filtek Set

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

t-500
Close

Medit T 500

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

-18%
medit1
Разгледај ја листата на желби
Close

Medit i500

ХИРУРШКИ КОНЦИ