Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaproseal
Close

DiaProseal

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

iled
Close

iLed

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

otposil
Close

Optosil

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

-18%
medit1
Close

Medit i500

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

t-500
Close

Medit T 500

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ