Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

latekc
Close

KING латекс ракавици

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

etemp
Close

E-Temp

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

b
Close

LED ЛАМБА B

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

-18%
medit1
Close

Medit i500

ХИРУРШКИ КОНЦИ