Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

xantopen
Close

Xantopren mucosa

otposil
Close

Optosil

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diapex
Close

DiaPex

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

zn
Close

Nacera Shine Zr

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ