Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

latekc
Close

KING латекс ракавици

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

nitro
Close

Ракавици NITRIL

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

otposil
Close

Optosil

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

ketac-cem
Close

Ketac Cem

iled
Close

iLed

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

endo-radar
Close

ENDO RADAR

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

t-300
Close

Medit T 300

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

t-500
Close

Medit T 500

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

ХИРУРШКИ КОНЦИ